Jump to content


Photo

File does not exist "NLME7.exe"


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jzq90

jzq90

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 17 April 2020 - 02:25 AM

Hi all,

 

I tried to execute NLME examples but it pops out error messages as below:

 

---------------------------
Execution Error
---------------------------
There was an error while executing Workflow.Diagonal Model

Model execution failed.
Error in Population:
Error reading file C:\Users\Aaron\AppData\Local\Temp\Phoenix\DME_SI~1.142\out000001.txt: File does not exist
'".\NLME7.exe"' �����ڲ����ⲿ���Ҳ���ǿ����еij���
���������ļ���

---------------------------
OK   
---------------------------

 

I've tried several other examples, the problem is the same. Could anyone help me?

 



#2 Simon Davis

Simon Davis

    Advanced Member

  • Administrators
  • 1,108 posts

Posted 17 April 2020 - 06:02 AM

Aaron, this can be an  installation or configuration issue and I would suggest to contact Support to help you through a full uninstallation and clear installation of Phoenix.

Sometimes there is a conflict with the virus scanner holding onto a file whilst Phoenix tries to write to it.

 

However it would be useful to first check if any of your NLME projects have run OK? an example project of yours, can you post it either here or to SUpport? 

SImon

PS if you can zip up the contents of the most recent DME folder in %temp%/phoenix after receiving this error.
it will look something like; C:\Users\sdavis\AppData\Local\Temp\Phoenix\DME_d908cc47-8b3b-498d-b08a-39f5488c7b8e


Edited by Simon Davis, 17 April 2020 - 07:29 AM.


#3 jzq90

jzq90

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 17 April 2020 - 08:28 AM

Thanks, Simon. I just use the project in the default folder "Certara\Phoenix\application\Examples\NLME" to practice. I've tried some other examples, it shows either the same error messages or the error messages below

 

---------------------------
Execution Error
---------------------------
There was an error while executing Workflow.Estimation_VPC.QRPEM_AbsorptionDelayModel_delayInfCpt

Model execution failed.
CreateProcess(mpiNLME7.exe @nlmeargs.txt /e -1 cols1.txt data1.txt out000001.txt) on 'PC' failed, error 2 - ϵͳ�Ҳ���ָ�����ļ���
See Compiler Output panel for more details.

---------------------------
OK   
---------------------------

 



#4 jzq90

jzq90

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 17 April 2020 - 08:44 AM

I checked the detail description in the log. It seems the error happened in the gcc process as below:

 

 

C:\Users\Aaron\AppData\Local\Temp\Phoenix\DME_SI~1.046>"C:\PHSTMinGW64\\bin\gcc" -O3 -g -UWIN32 -fverbose-asm -I.\Work -c .\Work\Model.c
  ERROR in compiling Model.c
--------------- Model build failed ----------------

-------------
log4.txt:
gcc: error: CreateProcess: No such file or directory



#5 Simon Davis

Simon Davis

    Advanced Member

  • Administrators
  • 1,108 posts

Posted 17 April 2020 - 10:01 AM

Please include all this information when you email support@certara.com

 

they may also need to look at your environment variables.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users