Jump to content


Photo

problem about predictive check

predictie check

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Crystal

Crystal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 25 July 2022 - 01:30 AM

Dear all

I have a problem about predictive check. I built a pop PK model, after I finished covariates stepwise, I copied the model and run it in "simple" run mode. Then I copied the final model and accepted all fixed and random effect, trying to get the VPC through "Predictive check" run mode, but the result I got was weird, and I could not find the reason.

Does anyone know why?

Thanks in advance.

Crystal

 

Attached Thumbnails

  • setting.jpg


#2 cradhakr

cradhakr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts

Posted 25 July 2022 - 03:39 AM

Hi Crystal, 

 

Is this for the same model you sent to the support?

 

Could you send this to our support e-mail with the project file please?

 

Thanks

Mouli



#3 Simon Davis

Simon Davis

    Advanced Member

  • Administrators
  • 1,232 posts

Posted 26 July 2022 - 06:33 AM

Looks like Mouli is handling this as case 121478 but I would say a VPC should typically be run with at least 500 replicates and you only have 2 selected in your screen shot above..


Edited by Simon Davis, 26 July 2022 - 06:34 AM.


#4 Crystal

Crystal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 27 July 2022 - 05:45 AM

Looks like Mouli is handling this as case 121478 but I would say a VPC should typically be run with at least 500 replicates and you only have 2 selected in your screen shot above..

thank you for your help, Simon, I really appreciate that.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users